Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Квантов Анализатор за преглед на здравното състояние

Дата: 2011-03-05

КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР 

 

Квантов анализатор използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.

Квантов Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки. Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от сто показатели за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

Квантов Анализатор е високотехнологичено електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм. Теоретически основан върху квантовата медицина,

Този метод на анализ е нов, бърз, точен и е особено подходяща за следене на лечебните резултати в медицината. Апаратът отчита повече от 30 основни точки на анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална костна плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, бял дроб и дихателни пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черния дроб и жлъчката, черепните нерви, гинекология, простата, болест на костите, микроелементите селен, желязо, цинк и калций и др. Базата данни на системата за анализ е установена с научни методи, строга статистика за лечение и здраве, анализ на голям брой клинични случаи, което води до висока точност на анализа.

Най-продавани